середа, 29 серпня 2012 09:42

Дженніфер Еністон виходить заміж через вагітність

Дженніфер Еністон виходить заміж через вагітність
Весілля зіграють у Мексиці Фото: film.ru

Популярна голлівудська актриса Дженніфер Еністон чекає на дитину. Цією новиною поділилася її мати.

У пресі з новою силою стали мусуватися чутки про цікавий стан Дженніфер Еністон. Однак на цей раз вони не позбавлені підстав. Адже цю інформацію нібито підтвердила її мати Ненсі.

"Ненсі повідомила, що Джен чекає на дитину, і незабаром вони з Джастіном зіграють весілля в Мексиці. Вона була настільки схвильована цією новиною, що не могла стримати емоцій і розплакалася. Коли Джен підтвердила матері, що вона зустрічається з Джастіном і у них все серйозно, Ненсі просто кричала від захоплення: "Мені не доведеться чекати, я, нарешті, стану бабусею!" - розповів близький друг матері Еністон.

Нагадаємо, нещодавно у Джастіна Теру був день народження і Дженніфер Еністон вирішила піднести йому такий от несподіваний подарунок, як згоду вийти нарешті за нього заміж. "Джастін Теру чудово відзначив день народження у п'ятницю, отримавши несподіваний подарунок від своєї подруги Дженніфер Еністон, яка погодилася вийти за нього заміж", - повідомив прес-секретар Джастіна Теру. Самі щасливі закохані так досі не прокоментували радісну новину. Також Теру і Еністон ще не оголосили ймовірну дату одруження.

Однак, за останньою інформацією, весілля має відбутися до кінця року. За словами матері Еністон, Дженніфер хоче, щоб церемонія була закритою і на ній були присутні тільки найближчі люди. Кажуть, Джастін Теру повністю поділяє інтереси своєї нареченої щодо одруження. На весілля запрошено і матір Еністон Ненсі. І це після кількох років конфлікту. З чуток, саме Джастін допоміг матері та її зірковій дочці примиритися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон і Джастін Теру сперечаються з приводу весілля

"Він зв'язується з Ненсі раз на тиждень, щоб дізнатися, як вона себе почуває. Він завжди говорить їй: "Дженніфер вас сильно любить і я теж". Джен знає, що здоров'я її мами погіршується, але Ненсі схвильована тим, що розділить з дочкою радість її весілля і материнства. Ненсі сказала своїм друзям: "Внук - це найкращий подарунок дорослої дитини, який він тільки може зробити матері", - повідомила людина з близького оточення Еністон.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон виходить заміж через вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути