понеділок, 28 січня 2013 09:23

Шайло придумала ім'я для майбутньої дитини Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

Шайло придумала ім'я для майбутньої дитини Анджеліни Джолі та Бреда Пітта
Хлопчика назвуть Джоном Фото: glamurchik.tochka.net

У західній пресі ходять наполегливі чутки про те, що у Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, які одружилися в кінці 2012 року, знову з'явиться дитина. Першим цю новину опублікував журнал Star Magazine, що розмістив Джолі на обкладинці.

Анджеліна давно мріяла про ще одного малюка, але Бред не наважувався на цей крок через хаотичний спосіб життя пари. За інформацією журналістів, термін вагітності Анджеліни складає вже чотири місяці, передає StarHit. Непрямим доказом "цікавого стану" зірки може служити те, що останнім часом актриса не часто з'являється на публіці. Вона та її чоловік пропустила церемонію вручення премії "Золотий глобус", яку регулярно відвідує щороку разом з Бредом Піттом.

Як повідомляє Star Magazine, Анджеліну Джолі мучить токсикоз. "У неї ранкове нездужання, і вона не хоче привертати до себе суспільну увагу. В даний момент вона зосереджена на інших дітях, готує їх до появи малюка", - заявило обізнане джерело в оточенні пари.

Майбутні батьки вже знають стать дитини - це буде хлопчик на ім'я Джон. Ім'я йому придумала старша з біологічних дітей пари Шайло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські ЗМІ повідомляють про весілля Бреда Пітта і Анджеліни Джолі

Нагадаємо, Анджеліна Джолі і Бред Пітт разом вже вісім років. Вони всиновили трьох дітей (Меддокс Шива, 11 років, Пакс Тьєн, 9 років, Захара Марлі, 8 років) і народили трьох власних (Шайло Нувель, 6 років, двійнята Нокс Леон і Вів'єн Маршелін, 4 роки).

Зараз ви читаєте новину «Шайло придумала ім'я для майбутньої дитини Анджеліни Джолі та Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути