пʼятниця, 01 березня 2013 10:18

На весіллі Анджеліни Джолі і Бреда Пітта будуть слони і поні

На весіллі Анджеліни Джолі і Бреда Пітта будуть слони і поні
Знаменитості хочуть, щоб весілля відбулося перед заходом Фото: shans-online.com

Голлівудські знаменитості Анджеліна Джолі та Бред Пітт все ж влаштують свято з нагоди свого весілля. На урочистість, яка відбудеться в їхньому замку на півдні Франції, будуть запрошені не тільки численні гості пари, але і представники тваринного світу: слони і поні.

Незважаючи на те що в світовій пресі нещодавно пройшла інформація, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт таємно одружилися на Карибах, світські пліткарі із завидною завзятістю продовжують повідомляти про грандіозне весілля голлівудських зірок, яке нібито має відбутися в їхньому маєтку Шато Міраваль, що знаходиться на півдні Франції .

Зараз говорять, нібито одруження пари відбудеться в кінці травня і на ньому будуть присутні не тільки численні друзі Анджеліни і Бреда, але і тварини: слони і поні.

"На гостей чекає дорога в дві милі серед фонтанів і шотландських поні ... Вони (Анжеліна і Бред) хочуть, щоб весілля відбулося перед заходом. Коли гості будуть паркуватися, вони побачать ціле сімейство слонів. Бред сподівається, що це змусить їх посміхнутися. Судячи з усього, слони - це була ідея їхніх дітей", - розповіла флорист Бранджеліна Люсіль Мішель, інтерв'ю якої дає британський журнал Grazia. Самі голлівудські знаменитості зберігають мовчання щодо цієї події.

Між тим, мало хто міг би подумати, що інтимне життя однієї з найкрасивіших пар Голлівуду Анджеліни Джолі і Бреда Пітта переживає не найкращий час. Як з'ясувалося, пара має серйозні проблеми в ліжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт не задовольняє Анджеліну Джолі в ліжку

Джолі не дуже задоволена своїм цивільним чоловіком. Нібито Анджеліна вважає інтимні стосунки з Бредом "занадто одноманітними". Найжахливіше, що Пітт це зрозумів, ненавмисно почувши телефонну розмову своєї благовірної з її подругою. "Днями Бред Пітт дізнався, що Анджеліна не вважає його кращим коханцем. Причому це неприємне відкриття актор зробив, почувши телефонну розмову Джолі з однією з близьких подруг", - розповів близький друг подружньої пари. Поки невідомо, як відреагував на новину Пітт і чи буде він робити якісь дії, щоб здивувати Анджеліну.

Зараз ви читаєте новину «На весіллі Анджеліни Джолі і Бреда Пітта будуть слони і поні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути