Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2013 17:03

"Жерар Депардьє отримав близько $100 млн" - Собчак про російське громадянство актора

"Жерар Депардьє отримав близько $100 млн" - Собчак про російське громадянство актора
Телеведуча не бачить в цьому нічого поганого Фото: kievskaya.com.ua

Ксенія Собчак, незважаючи на пропаганду європейського шляху розвитку для Росії і любов до Європи, критикує те, що зараз відбувається у Франції. А зокрема податок на розкіш, через якого країну покинув відомий французький актор Жерар Депардьє. Про це телеведуча розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Європа дуже різна. І для мене звичайно прикладом служить Англія насамперед. Я критикую владу Росії з правих позицій, а не з лівих. Те, що відбувається з Францією, мені безумовно не подобається. Я вважаю, що цей шлях веде до того, що звідси їдуть найталановитіші, найкреативніші люди", - підкреслила вона.

Собчак також прокоментувала російське громадянство Жерара Депардьє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр культури Франції сподівається, що Депардьє передумає і повернеться

"Жерар Депардьє отримав великий контракт у Росії. Йому було заплачено близько 100 мільйонів доларів за роль. Таких грошей за роль Жерар Депардьє не отримував вже дуже давно. Очевидно, що всередині цього контракту обговорювалися якісь умови його громадянства. Це буде хороший піар-хід для Росії. Я не бачу в цьому нічого жахливого, як це описує преса. Ось такий от піар-хід нашої влади", - зазначила телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «"Жерар Депардьє отримав близько $100 млн" - Собчак про російське громадянство актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути