понеділок, 04 лютого 2013 06:52

Депардьє відмовиться від російського паспорта?

Депардьє відмовиться від російського паспорта?
Фото: ntv.ru

Відомий французький актор Жерар Депардьє опинився перед серйозним вибором - залишитися громадянином Росії або стати підданим Бельгії. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Як виявилося, 64-річний Депардьє вирішив не відмовлятися від французького громадянства, але при цьому хоче отримати і бельгійське для підстраховки.

При цьому за законом актор буде змушений відмовитися від російського громадянства, інакше йому не отримати документів громадянина Бельгії, де дозволяється мати лише подвійне громадянство, але ніяк вже не потрійне.

Незважаючи на те, що Жерар Депардьє поки ще не подав документи на отримання бельгійського громадянства, все ж він збирається це зробити в цьому місяці, коли офіційно відмовиться від російського паспорта, інакше в нього просто-напросто не приймуть документи в бельгійському посольстві, про що акторові вже заявили офіційні представники сусідньої з Францією держави.

Крім того, для того, щоб стати громадянином Бельгії Депардьє доведеться жити в цій країні і реалізовувати необхідні для її розвитку проекти.

Нагадаємо, минулого місяця пан Депардьє оголосив про своє рішення переїхати до Бельгії, аби уникнути плану французького уряду ввести максимальні ставки оподаткування у 75%.

Зараз ви читаєте новину «Депардьє відмовиться від російського паспорта?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути