пʼятниця, 11 січня 2013 10:39

Микита Джигурда стане громадянином Франції

Микита Джигурда стане громадянином Франції
Дружина співака підтвердила інформацію Фото: instagram.com

Популярний російський артист Микита Джигурда незабаром може стати громадянином Франції. Таким досить несподіваним результатом закінчилася довга історія з отриманням російського громадянства відомим французьким актором Жераром Депардьє.

Не встиг вщухнути скандал навколо втечі з країни Жерара Депардьє та отримання ним російського громадянства, як з'явилася інформація, що епатажний російський артист Микита Джигурда може отримати французький паспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр культури Франції сподівається, що Депардьє передумає і повернеться

Дружина Микити, екс-фігуристка Марина Анісіна, підтвердила цю інформацію, однак уточнила, що "культурний обмін" двох країн двома дуже неоднозначними артистами не більше ніж збіг. "Чоловікові запропонували зробити французьке громадянство, оскільки з цього року він має право на нього претендувати. У мене і у наших дітей (чотирирічного сина Міка-Анжеля Кріста і трирічної дочки Еви-Влади) французьке громадянство. А за законом, якщо іноземець проживає з громадянином Франції п'ять років за кордоном, він має право отримати паспорт", - зазначила Марина Анісіна.

Зараз ви читаєте новину «Микита Джигурда стане громадянином Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути