Ексклюзиви
середа, 09 січня 2013 08:00

Жерар Депардьє стане послом чорногорської культури в світі

Жерар Депардьє стане послом чорногорської культури в світі
Фото:АР

Після переговорів з прем'єр-міністром Чорногорії Міло Джукановичем актор Жерар Депардьє повідомив, що він стане послом чорногорської культури в світі, повідомляють іноземні ЗМІ.Кіноактор підкреслив, що невелика за площею Чорногорія, тим не менш, має велике значення для Європи, оскільки має в своєму розпорядженні величезний культурний потенціал, багату історію і красиву природу. Депардьє розповів, що розглядає можливість зйомок кінофільмів в цій державі.

На питання, чи має намір він отримати додатково до російського і чорногорський паспорт, Депардьє відповів, що він - громадянин Франції, який став володарем російського паспорта завдяки удачі.

"Якщо отримаю ще й чорногорський, французький все одно збережу", - пожартував він. Актор додав, що головний його інтерес до Чорногорії - це зйомка фільмів. Він сказав, що відчуває себе громадянином Європи, але хоче стати громадянином усього світу.

Нагадаємо, минулого місяця пан Депардьє оголосив про своє рішення переїхати до Бельгії, аби уникнути плану французького уряду ввести максимальні ставки оподаткування у 75%.

Зараз ви читаєте новину «Жерар Депардьє стане послом чорногорської культури в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути