пʼятниця, 11 січня 2013 06:34

"Я - громадянин світу" - Депардьє хоче стати громадянином Бразилії

"Я - громадянин світу" - Депардьє хоче стати громадянином Бразилії
Фото: AFP

Французький актор Жерар Депардьє, який кілька днів тому отримав російське громадянство, вважає себе громадянином світу і готовий стати ще й громадянином Бразилії, якщо уряд країни йому це запропонує.

"Я - громадянин світу, і якщо Бразилія одного разу побажає видати мені паспорт, звісно, я погоджуся", - наводить у четвер слова Депардьє газета La Libre Belgique.

Нагадаємо, французький актор Жерар Депардьє 3 січня указом президента Росії Володимира Путіна отримав російське громадянство. 6 січня Путін на зустрічі в Сочі з Депардьє вручив йому паспорт громадянина РФ.

"Новий росіянин". Путін вручив Депардьє паспорт громадянина Росії

Актор вирішив змінити місце проживання після податкової реформи нового президента Франсуа Олланда, який мав намір ввести податок в 75% на доходи понад мільйона євро на рік. Пізніше Депардьє заявив, що має намір здати французький паспорт і запросити бельгійське громадянство. Актор не передумав навіть після того, як французька влада відмовилася від планів ввести цей податок. Документів до комісії парламенту Бельгії, яка займається питаннями натуралізації, 64-річний актор поки не подавав.

Зараз ви читаєте новину «"Я - громадянин світу" - Депардьє хоче стати громадянином Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути