вівторок, 14 грудня 2021 16:03

Зендая у "павутинній" сукні, Баталон у сорочці з пальмами: як вражали зірки на прем'єрі "Людини-павука"
15

На вечір прем'єри стрічки "Людина-павук: Додому шляху нема" завітали її головні зірки. Показ відбувся 13 грудня в Лос-Анджелесі.

Акторський склад у яскравих образах позував перед камерами. Зокрема, на червоній доріжці постав британський виконавець головної ролі Том Голланд у Prada. З'явився разом з коханою в стрічці та реальному житті - Зендаєю. Американська кінозірка і модель захопила "павутинним" вбранням від Valentino. Також відвідав показ Джейкоб Баталон, який зіграв у стрічці друга закоханих. Американський актор позував у червоній сорочці з пальмами, білому жакеті й чорних штанях.

Прем'єру підтримав і виконавець ролі Морбіуса - американський артист Джаред Лето. Британський актор Бенедикт Камбербетч, який зіграв Доктора Стрейнджа, завітав з дружиною Софі Гантер.

Як минула прем'єра, дивіться у фотопідбірці Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Людини-павука" епатувала прозорим сексі-вбранням на обкладинці

На вечір прем'єри стрічки "Людина-павук: Додому шляху нема" завітали її головні зірки. Показ відбувся 13 грудня в Лос-Анджелесі
Фото: Reuters
Акторка Сторм Рейд
Актор Бенедикт Вонг
Акторка Маріса Томей
Актор Джаред Лето

Американські кінокомпанії Sony Pictures і Marvel презентували повноцінний трейлер фільму "Людина-павук: Додому шляху нема".

За сюжетом, Пітер Паркер за допомогою Доктора Стренджа спробує змінити минуле і змусити всіх забути, що саме він є Людиною-павуком. Та на його шляху виникатимуть безліч перешкод.

Фантастичний бойовик "Людина-павук: Додому шляху нема" є третім фільмом про супергероя з коміксів видавництва Marvel Comics та 27-ою стрічкою кіновсесвіту Marvel.

Зараз ви читаєте новину «Зендая у "павутинній" сукні, Баталон у сорочці з пальмами: як вражали зірки на прем'єрі "Людини-павука"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути