четвер, 11 листопада 2021 11:58

Дружина Войтенка "красиво поставила всіх на місце" після відмови виступати з чоловіком

Дружина Войтенка "красиво поставила всіх на місце" після відмови виступати з чоловіком
Валентина Войтенко підтримала чоловіка Костянтина після відмови виступати з ним. Фото: instagram.com/valentina_voitenko

Дружина актора Костянтина Войтенка Валентина прокоментувала заяву в 10-му випуску "Танців із зірками". Тоді вона різко відповіла ведучій балкону Маші Єфросініній.

"Таке враження, що всі ці камери й ви, Машо, увірвалися до нашої спальні та обговорюєте, як ми вибудовуємо сімейне життя", - сказала тоді жінка.

В Instagram зіркова дружина також розповіла, як оцінює шанси чоловіка на перемогу в танцювальному проєкті.

"Шах і мат. Чоловіка підтримала, себе відстояла. Тему реальних, а не ілюзорних сімейних стосунків у мільйонну аудиторію запустила. Напругу зняла. Еврика. Чудове відчуття, друзі. Не шукати захисника ззовні: у батьках, чоловікові, бойфренді, подружці чи вчителі. А виховувати цього захисника в собі. І відстоювати себе, свої межі й вибір. Я пишаюся собою", - написала вона.

Акторка поділилася, що також пишається Костянтином.

"Чоловік - закрита людина й не розповідає про це в Instagram. Про це не говорять у сюжетах шоу. Але Костя витримує божевільне навантаження зараз. Паралельно з "Танцями із зірками" він знімається в головній ролі в серіалі (а це робота в кожній сцені впродовж 12-годинної зміни), веде телешоу, спить чотири години на добу, репетирує з Роксою винятково вночі. Без вихідних. І не ниє, всупереч коментарям, що почастішали про нього в соцмережах", - зізналася Войтенко.

Валентина зазначила, що захоплюється працездатністю чоловіка, хоч і переживає за його здоров'я. Також додала, що актор із партнеркою Роксоляною Маланчук танцюють найкраще і є "найнеординарнішою парою за всі сезони шоу". І побажала їм перемоги.

У коментарях під дописом фани висловили захоплення дружиною актора:

"Красиво поставила всіх на місце з обговоренням вашого особистого життя", "Валю, немає слів, ви неймовірні обидва. Дякую за приклад", "Сміливо й чесно ви сказали", "Валю, пишаюся тобою і захоплююся. Бережи себе, особисті стосунки, і свою сім'ю. Справжнє кохання завжди перемагає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я лише жінка, яка дещо зрозуміла про життя" - Полякова випустила книжку

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Валентина Войтенко (@valentina_voitenko)

Акторка Валентина Войтенко висловила думку щодо хайпу навколо її шлюбу з Костянтином Войтенком. Дружина учасника проєкту "Танці із зірками" публічно попросила сценаристів, продюсерів шоу й чоловіка не втягувати її в шоу.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Войтенка "красиво поставила всіх на місце" після відмови виступати з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути