понеділок, 29 жовтня 2012 15:24

Заради образу русалки Кім Кардаш'ян стала блондинкою

Кім Кардаш'ян на вихідних перетворилася в русалку заради хелловінської вечірки в Midori Green, на якій виконувала роль ведучої.

Зелена спідниця зі шлейфиком, корсет, розшитий стразами у вигляді раковин, платинові локони. Дуже сексапільна русалка вийшла з Кім. До речі, надихалася світська левиця образом героїні Деріл Ханни у фільмі "Сплеск" 1984 року.

Як уточнюють світські оглядачі, вбрання Кардаш'ян справило, звісно, сильне враження. Але найбільше гості були вражені блондом зірки. Журналісти мучаться питанням: це зміна іміджу чи звичайна перука?

ФОТОРЕПОРТАЖ: The Sun поділився 20-кою найсексуальніших образів Кім Кардаш'ян

Супроводжував русалку на вечірку майже справжній капітан Каньє Вест. Смугаста сорочка, червоні черевики - репер теж старався.

На всяк випадок Кардаш'ян майже відразу опублікувала власні знімки у своєму блозі: "Я і мій Капітан! Збираюся на Midori Halloween Party в Нью-Йорку! Я так рада! А що ви думаєте з приводу мого костюму? Знаєте, я завжди захоплювалася русалками!"

Як уже з'ясували журналісти Washington Post, Кім знадобилося близько двох годин, щоб привести себе в бойову готовність перед паті. І майже два місяці вона роздумувала над своїм вбранням. І про всяк випадок додала, що якщо ураган Сенді добереться до Східного узбережжя, її капітан точно її врятує.

Зараз ви читаєте новину «Заради образу русалки Кім Кардаш'ян стала блондинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути