пʼятниця, 23 березня 2012 11:16

Кім Кардаш'ян на червоній доріжці обсипали борошном
10

Кім Кардаш’ян виглядала чудово до інциденту
Дівчина представляла свій новий парфум
Зірка від нападу розгубилася

На червоній доріжці в London Hotel в Західному Голлівуді під час презентації своїх парфумів зірка американського телебачення Кім Кардаш'ян була обсипана борошном.

Неприємність зі знаменитістю трапилася в четвер увечері під час презентації нової лінії ароматів "Справжнє відображення". До Кім наблизилася жінка і обсипала її з ніг до голови невідомим білим порошком.

Інцидент стався в готелі London в Голлівуді, коли Кардаш'ян гордо простувала червоною килимовою доріжкою. Зірка від нападу розгубилася, з жахом закрила обличчя - адже вона не відразу зрозуміла, що порошок, яким її обсипали, нешкідливий, оскільки виявився звичайним борошном.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кім Кардаш'ян "посвітила" своїми пишними формами перед папараці

Кім втекла в службове приміщення, обтрусилася і хотіла продовжувати презентацію. Але у неї на шляху встали пожежні та представники служби безпеки - вони повинні були впевнитися, що порошок не представляє небезпеки для оточуючих.

Через півгодини Кім все ж повернулася до преси і фотографів - чиста, сяюча і весела, ніби інцидент її анітрохи не засмутив. Після презентації Кім у своєму twitter-і подякувала гостям, які ані словом не обмовились про казус з "борошняною бомбою".

Жінку, яка атакувала Кім, негайно заарештували, проте поки що причини такого вчинку невідомі. Передбачається, що вона є захисницею тварин, адже Кім з минулого року стала об'єктом PETA.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян на червоній доріжці обсипали борошном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути