четвер, 23 лютого 2012 18:04

Кім Кардаш'ян "посвітила" своїми пишними формами перед папараці
8

Світська левиця Кім Кардаш'ян зі своїм другом Джонатаном Чебаном на кілька днів вирушила відпочити в Маямі.

Справедливості заради варто сказати, що 2011 рік був для Кардаш'ян просто жахливим, пише The Daily Mail. Ще не закінчився шлюборозлучний процес 31-річної знаменитості з 27-річним баскетболістом Крісом Хамфрісом. Вони одружилися 20 серпня минулого року в Монтесіто, Каліфорнія. У шлюбі вони прожили 72 дня. 31 жовтня цього ж року Кардаш'ян подала на розлучення. Спортсмен відмовився врегулювати спірні питання в позасудовому порядку.

Як повідомляє журнал Life and Style, посилаючись на свої джерела, Кріс також планує подати в суд на матір Кім Кардаш'ян, Кріс Дженнер.

У світлі всіх проблем, які навалилися на Кім, нічого дивного, що вона вирішила розслабитися пару днів на пляжі.

І хоч дівчина виглядала злегка засмученою, проте її настрій ніяк не псував загального враження. Кардаш'ян виглядала приголомшливо в своєму фіолетовому купальнику.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кім Кардаш'ян схудла для Harper's Bazaar

Джерело Life and Style поділилось: "Кріс дуже стурбована. Вона не хоче затягувати шлюборозлучний процес, а тим більше виносити все це на телебачення. Вся її брудна білизна буде виходити в ефірі і цього буде достатньо".

Між тим Кріс Хамфріс хоче довести, що Кім ніколи і не хотіла виходити за нього заміж і все це було всього лише піаром. Крім того баскетболіст планує стягнути з американської телезірки $10 млн за те, що вона негативно відгукнулася про баскетболіста в своєму шоу Kourtney & Kim Take New York. На думку Хамфріса, це завдало шкоди його репутації.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян "посвітила" своїми пишними формами перед папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути