Ексклюзиви
середа, 04 липня 2012 17:52

Жанна Фріске боїться, що помітять її вагітність

Жанна Фріске боїться, що помітять її вагітність
Співачка пішла з популярного шоу Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна виконавиця і телеведуча Жанна Фріске пішла з популярного шоу "Канікули в Мексиці". Кажуть, що артистка не може працювати через острах, що учасники помітять її цікавий стан.

Новий сезон популярного реаліті-шоу "Канікули в Мексиці" пройде вже без його ведучої Жанни Фріске. Керівництво передачі шукає заміну популярній артистці. "Зараз розглядаються декілька кандидатур, але поки не визначено, хто саме зможе замінити Жанну", - повідомили на каналі, який транслює в ефірі передачу. Примітно, що причину несподіваного рішення співачки ніхто не назвав.

Life News наводять слова друзів популярної виконавиці: "Жанна допомагала хлопцям і дівчатам знайти спільну мову, грамотно вирішувала конфліктні ситуації. Але зараз їй зовсім не до цього, на літо вона збирається виїхати з коханим до Італії". Приятелі Фріске також мовчать, чому вона пішла з телепроекту.

Однак є інформація, що Жанна звільнилася через острах, що її вагітність, про яку пліткують уже не перший тиждень, стала занадто помітною. Тому Фріске вирішила піти на крайній крок - пожертвувати кар'єрою заради збереження таємниці. Адже сама виконавиця не раз говорила, що готова засунути роботу заради дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске вільною сукнею приховує свою вагітність

"Я дуже хочу народити дитину. Напевно, тоді на моїй кар'єрі буде поставлено хрест, так як поєднувати сцену і виховання дитини - це не для мене", - цитує Жанну журнал HELLO!. Кажуть, що обранець Фріске, популярний ведучий Дмитро Шепелєв, підтримав свою кохану в її рішенні залишити телепроект.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Фріске боїться, що помітять її вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути