четвер, 29 березня 2012 11:43

За інтимні фото Скарлетт Йоханссон хакеру загрожує 60 років в'язниці

За інтимні фото Скарлетт Йоханссон хакеру загрожує 60 років в'язниці
В Інтернет просочилися інтимні знімки актриси Фото: starexpert.ru

Хакера, який викрав інтимні фото у деяких знаменитостей, визнали винним. Тепер йому загрожують 60 років в'язниці і 2,2 мільйона доларів штрафу.

Нагадаємо, у вересні минулого року в Голлівуді вибухнув скандал за участю актриси Скарлетт Йоханссон. У Всесвітню павутину просочилися інтимні фото, що зберігалися в смартфоні зірки. Йоханссон, виявивши особисті знімки в Інтернеті, негайно звернулася в Федеральне бюро розслідувань США з проханням знайти зловмисника, який зламав її мобільний телефон.

Пізніше з'ясувалося, що жертвами хакера стали також співачка Крістіна Агілера і актриса Міла Куніс. Незабаром поліцією був схоплений якийсь 35-річний чоловік Крістофер Чейні, який спочатку спробував заперечувати свою провину, а потім зізнався, що саме він зламав електронну пошту зірок.

Зараз же Крістофер Чейні був визнаний Федеральним судом Лос-Анджелеса винним у незаконному прослуховуванні телефонних розмов і зломі персональних комп'ютерів більше 50 голлівудських знаменитостей, в результаті чого в Інтернет потрапили їхні інтимні фотографії. Чейні, вирок якому буде винесений 23 липня, загрожують 60 років в'язниці і 2,2 мільйона доларів штрафу, а своїм жертвам зломщик має виплатити від 15 до 400 тисяч доларів компенсації за моральну шкоду.

Спочатку хакера звинувачували за 26 пунктами різних правопорушень, а його покарання становило 121 рік тюремного ув'язнення. Проте Чейні вирішив піти на угоду з правосуддям і визнав себе винним по дев'яти випадках незаконного доступу. Хакер також передав слідчим свої комп'ютери, зовнішні накопичувачі даних та мобільні телефони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скарлетт Йоханссон закрутила роман з музикантом

Кіберзлочинець розповів поліції, як крав особисту інформацію зірок. Він зламував поштові акаунти своїх жертв, використовуючи функцію "забули пароль" і відповідаючи на секретні питання. Потрібну для цього інформацію він знаходив у відкритому доступі в Мережі. Так, наприклад, інтимні фото Агілери просочилися в Інтернет з комп'ютера її особистого стиліста. Також хакер зізнався, що став жертвою мани і не зміг йому протистояти. Здобуту ним особисту інформацію і фотографії знаменитостей він безоплатно розміщував на різних тематичних сайтах.

Зараз ви читаєте новину «За інтимні фото Скарлетт Йоханссон хакеру загрожує 60 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути