понеділок, 05 грудня 2011 18:19

Скарлетт Йоханссон терпіти не може нову дівчину Райана Рейнолдса

Скарлетт Йоханссон терпіти не може нову дівчину Райана Рейнолдса

Скарлетт Йоханссон розлучилася з Райаном Рейнольдсом більше року тому. Але тим не менш, вона все ще не може його забути. При згадці Блейк Лайвлі, нової дівчини колишнього чоловіка, Скарлетт просто трясеться від злості.

"Скарлетт не може повірити, що він все-таки звільнився від її чар, - повідомляють інсайдери видання Us Weekly. - Вона тільки тепер усвідомила, що насправді його втратила".

Треба сказати, що буквально на наступний день після розлучення Йоханссон закрутила роман з голлівудським "ветераном" Шоном Пенном. Мабуть, актрисі здавалося, що вона гідно впоралася з ситуацією і "втерла носа" колишньому. Тепер вона зрозуміла, що в той час було ще не пізно помиритися з Райаном ... але вона втратила свій шанс.

"Райан з радістю повернувся б до неї, - кажуть знайомі актора. - Він її просто обожнював. Але побачивши, що відразу після розлучення Скарлетт підчепила Пенна, він здався".

Тим часом, роман Райана і Блейк набирає обертів: вони дуже задоволені один одним і поки що жодного разу не посварилися.

Треба сказати, що 24-річна зірка серіалу "Пліткарка" однозначно заслужила звання спокусниці року. Блейк кілька місяців зустрічалася з завидним голлівудським холостяком Леонардо Ді Капріо, а коли стосунки погіршилися, не стала сумувати.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон терпіти не може нову дівчину Райана Рейнолдса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути