Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 17:40

Спорт допоміг Скарлетт Йоханссон вийти з депресії після розлучення

Спорт допоміг Скарлетт Йоханссон вийти з депресії після розлучення

Скарлетт Йоханссон дався не легко розрив з чоловіком. В кінці минулого року актриса подала на розлучення з Райаном Рейнольдсом.

В інтерв'ю німецькому виданню GALA 26-річна Скарлетт розповіла, що після розриву стала сильно тужити. Але немає лиха без добра. "Перший час я перебувала в депресії, але приблизно через тиждень я взяла себе в руки і почала займатися спортом. На фітнес у мене йшла велика частина часу".

Актриса також дала відповідь недоброзичливцям, які звинувачували її в "надмірному критицизмі" і "нетерплячості". Мовляв, саме ці обставини зіграли важливу роль у розпаді її шлюбу. Йоханссон свої помилки частково визнає: "Я дуже швидко складаю своє судження про людину. Так що час від часу в мене виникають у зв'язку з цим проблеми".

Але в будь-якому разі дівчині не дали б довго переживати. Зірку постійно підтримували її брати-близнюки і бабуся. До того ж у Скарлетт є кілька близьких і вірних подруг. "На щастя, у мене є подруги, з якими я дружу міцно останні 15 років. Я можу їм довіритися і без побоювання обговорювати все що завгодно".

Нагадаємо, Йоханссон вийшла заміж за колегу по акторському цеху в 2008 році. В кінці 2010 вони розлучилися, а в липні поточного року шлюборозлучний процес був завершений. На початку року в акторки зав'язався роман з Шоном Пенном (Sean Penn), однак пара розійшлась після кількох місяців спільного життя. Зараз у Скарлетт, за чутками, складаються досить ніжні стосунки з актором Кіраном Калкіним.

Зараз ви читаєте новину «Спорт допоміг Скарлетт Йоханссон вийти з депресії після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути