Ексклюзиви
середа, 15 грудня 2010 10:45

Скарлетт Йоханссон розлучається з Райаном Рейнолдсом

Скарлетт Йоханссон розлучається з Райаном Рейнолдсом

Актриса Скарлетт Йоханссон та її чоловік, канадський актор Райан Рейнолдс через два роки після одруження оголосили про своє розлучення.

"Після довгих і ретельних спільних роздумів ми ухвалили рішення покласти край нашому шлюбу", - йдеться в офіційній заяві акторів.

Йоханссон і Рейнолдс підкреслили, що ретельно обдумали ухвалене рішення і закінчують стосунки "з любов'ю і добротою".

Повідомляється, що актори, які одружилися у вересні 2008 року, вирішили розлучитися ще півроку тому, притому ініціатором розриву була Йоханссон. Тоді актриса почала пошук квартири в Нью-Йорку.

За підсумками поточного року, читачі чоловічого видання GQ привласнили Йоханссон титул "Красуня року", а Рейнолдс в листопаді був визнаний "найсексуальнішим чоловіком планети" за версією американського журналу People. Скарлетт Йоханссон вже неодноразово називали найсексуальнішою жінкою планети.

Скарлетт Йоханссон народилася 22 листопада 1984 року у Нью-Йорку. Її батько, Карстен Йоханссон - вихідець з Данії, був сином сценариста і режисера Ейнера Йоханссона. Її мати, Мелані Слоан, походить з сім'ї американських євреїв. Оскільки її батьки розлучились, Скарлетт жила на два міста - в Нью-Йорку і Лос-Анджелесі. У Нью-Йорку вона з самого дитинства відвідувала акторську школу Лі Страсберга, проте акторську кар'єру Скарлетт почала в Лос-Анджелесі: у 1992 році вона взяла участь у постановці під назвою "Софістика", де грала разом з Ітаном Хоуком.

34-річний Рейнольдс, котрий народився у Ванкувері, здобув популярність завдяки ролі студента-тусовщика в молодіжній комедії "Король вечірок", після чого почав регулярно з'являтися у фільмах цього жанру. Пізніше він зарекомендував себе як різноплановий актор, занісши в актив ролі в бойовиках "Блейд: трійця", "Козирні тузи", хоррорі "Жах Амітівілля". Є у нього в "послужному списку" і романтичні персонажі - в стрічках "Пропозиція", "Просто друзі" і "Так, ні, напевно". Зараз на екрани готується вийти фільм про супергероїв "Зелений ліхтар" з Рейнольдсом в головній ролі.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон розлучається з Райаном Рейнолдсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути