четвер, 18 листопада 2010 10:18

Чоловік Скарлет Йохансон став найсексуальнішим чоловіком планети

Чоловік Скарлет Йохансон став найсексуальнішим чоловіком планети

Американський журнал People назвав найсексуальнішого чоловіка планети в 2010 році. Цей титул дістався популярному голлівудському акторові Райану Рейнольдсу, відомому за романтичною комедією "Пропозиція", трилеру "Ужас Амітівілля" і бойовику "Козирні тузи".

Майбутня зірка кіно з'явилася на світ в канадському місті Ванкувер. Молодий актор починав свою кар'єру з серіалів, серед яких були "Секретні матеріали", "Одіссея", "Сабріна, маленька відьма" і "Клініка". Популярність Рейнольдс здобув завдяки ролі студента-тусовщика в молодіжній комедії "Король вечірок".

Популярними фільмами за участю актора також були "Весільна вечірка", "Гарольд і Кумар йдуть у відрив", "Блейд-3: Трійця", "Велика жратва", "Просто друзі", "Дев'ятки", "Теорія хаосу", "Так, ні, напевно", "Люди Ікс: Початок. Росомаха" тощо. В найближчому майбутньому на екрани повинна також вийти картина "Зелений ліхтар" з Райаном Рейнольдсом в головній ролі.

"Найсексуальніше в канадцях - це уміння бути самокритичними. Це дуже допомогло мені в кар'єрі і в особистому житті", - розкрив свій секрет 34-річний чоловік, дружиною якого є популярна актриса Скарлетт Йохансон.

Нагадаємо, що журнал People вибирає сексуального чоловіка планети вже 25 років. Вперше така честь випала знаменитому австралійському актору і режисеру Мелу Гібсону. Надалі по одному разу титул діставався Харрісону Форду, Річарду Гіру, Метту Деймону й іншим представникам Голлівуду. Двічі головними красенями Землі визнавали Бреда Пітта, Джоні Деппа і Джорджа Клуні. Єдиною людиною не зі світу кіно, удостоєним цієї честі, був Джон Кеннеді-молодший.

Вести.Ru

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Скарлет Йохансон став найсексуальнішим чоловіком планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути