четвер, 01 грудня 2011 16:13

Скарлетт Йоханссон не шкодує про розлучення

Скарлетт Йоханссон не шкодує про розлучення

Голлівудська пара Скарлетт Йоханссон-Райан Рейнолдс розлучилася майже рік тому. Колишнє подружжя розлучилося через неспівпадіння в робочих графіках. Нещодавно актриса повідомила, що не шкодує про розлучення з Рейнолдсом.

Після розлучення голлівудської знаменитості Скарлетт Йоханссон з чоловіком, актором Райаном Рейнолдсом, якого, між іншим, у листопаді минулого року визнали найсексуальнішим чоловіком у світі, поповзли чутки про депресію актриси. Мовляв, через це проходять всі розлучені жінки. Однак виявилося, що Скарлетт не впала в депресію, а, навпаки, щосили зайнялася своїм особистим життям. Дівчина закрутила роман зі скандальним актором Шоном Пенном. Про подробиці свого розлучення актриса намагалася не говорити.

Зовсім нещодавно Скарлетт Йоханссон вирішила прокоментувати подружнє життя з Райаном Рейнолдсом і повідомила, що не шкодує про розлучення. Більше того, голлівудська зірка вважає, розлучення було єдиним виходом для обох.

"Я - людина звичайних інстинктів, і наше весілля виявилася цілком природною річчю. Ну а що ще роблять люди, коли люблять один одного? Але в нас нічого не вийшло - і це на краще", - заявила актриса.

Скарлетт навіть не підозрювала, що шлюб виявиться такою важкою справою і вимагатиме багатьох сил.

"У нього є свої злети і небезпечні повороти, які ми з Райаном, на жаль, не змогли подолати", - констатувала зірка.

Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон і Райан Рейнолдс в грудні минулого року оголосили про своє розлучення. Їхній шлюб виявився зовсім недовгим, проіснувавши трохи більше двох років. Ініціатором розлучення стала Йоханссон. Голлівудська актриса оголосила, що на їхніх з чоловіком стосунках позначилися напружені знімальні графіки. Йоханссон і Рейнолдс підкреслили, що ретельно обміркували прийняте рішення.

Зараз колишнє подружжя перебуває у стосунках. Райан Рейнолдс зустрічається із зіркою серіалу "Пліткарка" Блейк Лайвлі, яка до нього крутила роман з Леонардо Ді Капріо, а Скарлетт Йоханссон - з актором Джозефом Гордоном-Левіттом. За чутками, пара планує жити разом.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон не шкодує про розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути