понеділок, 24 жовтня 2011 17:14

Райан Рейнольдс закрутив роман з колишньою дівчиною Леонардо Ді Капріо
10

Блейк Лавлі і Райан Рейнольдс своєю поведінкою викликали хвилю чуток про можливий роман. Папараці помітили акторів вчора, коли вони виходили із бостонської квартири Рейнольдса.

А сьогоднішня їхня спільне поява біля будинку актора лише підлила масла у вогонь, пише The Daily Mail.

Пара провела разом неділю, святкуючи 35-ий день народження Рейнольдса.

Зірка серіалу "Пліткарка", залишаючи будинок актора, закрила обличчя крислатим капелюхом. В руках Блейк Лавлі несла свою собаку. Актриса, яка нещодавно розійшлась з Леонардо Ді Капріо, була одягнена в чорне пальто, джинси та чорні по коліна чоботи.

Райан теж спробував заховати обличчя під коміром пальто, проте не зміг приховати від папараці свої привабливі риси, зазначає видання. Актор був одягнений у сірі штани, чорний светр і чорну шкіряну куртку. На плечі Рейнольдс ніс рюкзак. Поруч з ним весело бігла його собака.

Знаменитості, які знімалися разом у фільмі "Зелений ліхтар", були помічені в суботу ввечері біля будинку актора. Райан допомагав Блек поставити деякі речі в багажник свого чорного позашляховика.

Видання нагадує, що Блейк Лавлі нещодавно розійшлась зі своїм бойфрендом Леонардо Ді Капріо, а Райан Рейнольдс офіційно розлучився зі своєю дружиною Скарлетт Йоханссон, з якою не жив з грудня минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Райан Рейнольдс закрутив роман з колишньою дівчиною Леонардо Ді Капріо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути