середа, 18 травня 2011 11:45

Леонардо Ді Капріо поміняв Бар Рафаелі на зірку серіалу
5

Американські та європейські таблоїди пишуть про можливе нове романтичне захоплення голлівудського актора Леонардо Ді Капріо. Це - актриса Блейк Лайвлі, зірка серіалу "Пліткарка".

Нагадаємо, актор нещодавно розійшовся зі своєю дівчиною Бар Рафаелі, стосунки з якою тривали шість років.

"Шоста сторінка" видання The New York Post, яка присвячена знаменитостям, писала, що Лео і Блейк бачили разом увечері в Нью-Йорку ще в п'ятницю, 13 травня. Вочевидь, потім вони вилетіли на кінофестиваль до Канн, так як на цьому тижні їх помітили на території готелю Hotel du Cap Eden Roc, розташованого на півострові Кап д'Антіб, між Ніццою і Каннами.

Британський таблоїд Daily Mail опублікував знімки, на яких видно, як Ді Капріо і Лайвлі обіймаються на палубі яхти, пришвартованої на пристані Французької Рив'єри. Поруч з Ді Капріо і Лайвлі заходом сонця милувалися режисер Стівен Спілберг і його дружина Кейт Кепшоу.

Чутки про любовний зв'язок Лео Ді Капріо з юною актрисою Блейк Лайвлі, яка молодша за нього на 13 років, з'явилися ще в листопаді минулого року, після того, як вони разом повечеряли в нью-йоркському ресторані "Lion". Однак пізніше з'ясувалося, що Лео і Блейк зовсім не замовляли вечерю на двох. Вони прийшли в ресторан в компанії з ще шістьма людьми, відомими в Голлівуді. Серед них був, наприклад, режисер Баз Лурман, який працював з Ді Капріо над новою екранізацією роману Скотта Фітцджеральда "Великий Гетсбі". Невірними виявилися і чутки про те, що Ді Капріо проводжав Лайвлі після вечері додому.

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо поміняв Бар Рафаелі на зірку серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути