пʼятниця, 18 листопада 2011 10:51

Скарлетт Йоханссон сяде в режисерське крісло

Скарлетт Йоханссон сяде в режисерське крісло

Скарлетт Йоханссон збирається екранізувати "Літній круїз" (Summer Crossing), перший роман Трумена Капоте, де йдеться про 18-річну багату спадкоємицю, яка вирішила вести самостійне життя у повоєнному Нью-Йорку, повідомляє в п'ятницю кіноресурс Variety.

Сценарій написала драматург і продюсер Трістін Скайлер, яка живе у Нью-Йорку, а продюсуванням займатиметься Баррі Спайкінгс, який свого часу доклав руку до оскароносного "Мисливця на оленів" (The Deer Hunter) Майкла Чіміно.

Строки початку роботи над проектом не називаються. Поки що Йоханссон зайнята в "Месниках" (The Avengers), що виходять в квітні, там вона грає героїню російського походження на прізвисько Чорна вдова. Потім актриса буде зніматися в ролі космічного прибульця у Джонатана Глейзера в трилері "Під шкірою" (Under The Skin), а після цього їй доведеться працювати у фільмі "Ми купили зоопарк" (We Bought a Zoo) Кемерона Кроу.

Йоханссон - не перша голлівудська зірка, яка вирішила опинитися по інший бік камери - достатньо згадати Джорджа Клуні, який розкрився таким чином з абсолютно несподіваного боку, або Бена Аффлека, якого підтримують на міжнародних фестивалях. Анджеліна Джолі 23 грудня випускає історію кохання боснійки та серба під час війни 1992-1995 років під назвою "В краю крові і меду"; Метт Деймон вирішив зобразити самого себе в ролі комівояжера-месника, а Дастін Хоффман збирається знімати фільм про четвірку оперних співаків, які дають концерт в будинку для літніх людей.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон сяде в режисерське крісло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути