Ексклюзиви
субота, 18 лютого 2012 13:28

З Вітні Х'юстон у баптистській церкві прощатимуться 1,5 тисячі знайомих

З Вітні Х'юстон у баптистській церкві прощатимуться 1,5 тисячі знайомих

Церемонія прощання з Вітні Х'юстон, яка померла 11 лютого у віці 48 років, пройде в суботу в Ньюарку, штат Нью-Джерсі, рідному місті найяскравішої зірки ритм-енд-блюзу, передає РИА "Новости".

За розпорядженням губернатора штату, в Нью-Джерсі в цей день приспустять всі національні прапори - цю почесть проявляють зазвичай лише померлим державним діячам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон принизили в прямому ефірі

Панахида, за рішенням сім'ї Х'юстон, відбудеться в баптистській церкві "Нова надія" (New Hope), в хорі якої в дитинстві співала Вітні. Сюди привела її мати - Сіссі Х'юстон, володарка Grammy в афро-американському евангельському жанрі госпел. Сіссі довгі роки виконувала соло на церковних службах у храмі, в цьому ж хорі співала близький друг сім'ї і відома співачка госпел Мервін Вайненс.

З волі рідних Х'юстон, Вайненс виступить з прощальним панегіриком - головною промовою жалобної церемонії на честь покійної.

На панахиді також виступлять перший вчитель музики Вітні Клів Девіс, очікуються піснеспіви у виконанні кузини покійної співачки Дайон Варвік, Стіві Вандера, Алісії Кіс, Арети Франклін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон передчувала свою смерть - ЗМІ

Бути присутнім у церкві зможуть тільки рідні і 1,5 тисячі офіційно запрошених, з кола особистих знайомих співачки - в їх числі колишній чоловік Боббі Браун, шлюб з яким завершився розлученням. Відкритого доступу на церемонію не буде.

Не буде і традиційної похоронної процесії. Поліція Ньюарка попередила, що всі підходи до храму будуть оточені, і шанувальникам краще дивитись пряму трансляцію церемонії по телевізору.

Зараз ви читаєте новину «З Вітні Х'юстон у баптистській церкві прощатимуться 1,5 тисячі знайомих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути