четвер, 16 лютого 2012 09:47

Вітні Х'юстон передчувала свою смерть - ЗМІ

Вітні Х'юстон передчувала свою смерть - ЗМІ

Вітні Х'юстон ставилася до смерті досить філософськи. Більш того, як пишуть таблоїди з посиланням на джерела з оточення, вона передчувала, що незабаром їй доведеться піти.

Десятого лютого 48-річна Х'юстон виступала в нічному клубі Tru в Голлівуді, виконавши, зокрема, псалом Yes Jesus Loves Me на слова Анни Барлетт Ворнер.

"Я скоро побачу Ісуса ..." - заявила співачка одному з друзів, повідомило інтернет-видання TMZ.

На наступний день, фактично за кілька годин до смерті, діва обговорювала з одним із знайомих баптистів якісь цитати з Біблії про Ісуса і з посмішкою зауважила: "Ви знаєте, Він класний ... Я дійсно хочу побачитися з Ісусом". Крім того, Вітні говорила, що "відчуває наближення своєї години", і роздумувала про те, чи достатньо вона провела часу в молитвах.

Тим часом в Ньюарку, рідному місті співачки, готуються до похорону зірки. Раніше вже було оголошено, що церемонія буде приватною і пройде в баптистській церкві, де Х'юстон співала ще дитиною. За даними ЗМІ, на похоронах виступить хрещена Вітні, легендарна соул-діва Арета Франклін.

Як очікується, тисячі шанувальників зберуться в цей день біля будівлі церкви. Вже кілька днів вони несуть туди квіти і запалені свічки, залишають листівки зі співчуттями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього чоловіка Вітні Х'юстон не запросили на похорон співачки

Преса на похорон не запрошена. Вести відеотрансляцію церемонії, яку можна буде дивитися в прямому ефірі в Інтернеті, буде агентство Associated Press. Тільки воно отримало дозвіл знімати службу.

Зараз ви читаєте новину «Вітні Х'юстон передчувала свою смерть - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути