середа, 15 лютого 2012 13:18

Місце смерті Вітні Х'юстон включили в туристичний маршрут

Місце смерті Вітні Х'юстон включили в туристичний маршрут

Готель Beverly Hilton, де в суботу, 11 лютого, раптово померла американська співачка Вітні Х'юстон, уже включена в перелік туристичних визначних пам'яток Лос-Анджелеса.

Відтепер автобуси з туристами будуть обов'язково робити зупинку біля будівлі готелю, а гіди - викладати факти про життя і обставини трагічної смерті улюблениці мільйонів у всьому світі. Про це повідомив Скотт Майклс, директор туркомпанії, який сім років проводить автоекскурсії під назвою "Трагічна історія".

"Наші автобуси будуть завертати на Вілшир-бульвар так, щоб готель був з лівого боку", - продовжив він.

Екскурсовод Річард Себастіан отримав інструкції викладати туристам тільки факти, не користуватися неперевіреною інформацією, враховувати, наприклад, що точна причина смерті Х'юстон поки не встановлена.

Вона буде визначена тільки після вивчення патологоанатомами результатів токсикологічної експертизи.

Компанія має намір отримати копію термінового виклику, що надійшов з готелю в службу порятунку у зв'язку зі смертю співачки.

"Коли люди чують справжні аудіозаписи таких випадків, вони більш чітко уявляють, про кого йдеться", - пояснив Майклс.

Його екскурсії тривають 2,5 години при вартості квитків в 40 доларів. Маршрут починається від комплексу Hollywood & Highland, де в театрі Kodak щорічно вручаються кінопремії "Оскар".

Далі автобуси курсують по районах Голлівуду і Беверлі-Хіллз, роблячи зупинки, зокрема, біля будинку за адресою 810 Лінден-драйв або на перехресті Віттіер-драйв і бульвару Сансет.

У першому місці 20 червня 1947 був на замовлення убитий знаменитий гангстер Бенджамін Сігельбаум, більш відомий на прізвисько Багсі (Псих). У другому пункті 16 листопада 2010 року була застрелена ветеран голлівудського піару Ронні Чейзен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього чоловіка Вітні Х'юстон не запросили на похорон співачки

В 2009-му і минулому році в маршрут були включені будинок і лікарня, де померли король поп-музики Майкл Джексон і зірка кіно Елізабет Тейлор.

Як пояснив Майклс, він підходить до поповнення "Трагічною історії" з особливою скрупульозністю, враховуючи особливості репутації загиблих знаменитостей.

Зараз ви читаєте новину «Місце смерті Вітні Х'юстон включили в туристичний маршрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути