вівторок, 14 лютого 2012 16:07

Перед смертю Вітні Х'юстон їла гамбургер і пила шампанське

Лікарям Вітні Х'юстон доведеться відповісти на питання поліції, яка з'ясовує, як співачка, яка померла напередодні церемонії Grammy, отримала ліки, знайдені у неї в номері. Слідчі мають намір запросити у них копії записів, пов'язаних з лікуванням Х'юстон і порівняти з рецептами на її ліки, пише газета The Sun.

Якщо хтось дав співачці ліки нелегально, їм будуть пред'явлені звинувачення. "Необхідно переконатися, що не було злочинної недбалості", - сказало джерело таблоїду.

За повідомленнями поліції, Х'юстон вживала найсильніші заспокійливі й антидепресанти, в числі яких Xanax, ібупрофен, мідол, амоксицилін. Як вважають фахівці, у Вітні стався серцевий напад, викликаний негативною реакцією організму на препарати, вказує The Daily Mail.

Раніше зазначалося, що ліки аналогічні тим, що були призначені Майклу Джексону. Більш того, як з'ясувалося, і Майкл Джексон і Вітні Х'юстон були клієнтами відомої аптеки Mickey Fine pharmacy в Беверлі-Хіллз. Саме там легенда покоління Майкл Джексон довгі роки поповнював запаси антидепресанту демерола, від якого згодом помер.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вітні Х'юстон померла після бурхливої вечірки - ЗМІ

Поліція досі не розкриває результати дізнання, проведеного в номері готелю Beverly Hilton, де сталася трагедія. За відомостями журналістів, в ніч з п'ятниці на суботу співачка вживала спиртне. У її номері в готелі були знайдені шість баночок з антидепресантом Xanax. У поєднанні з алкоголем цей препарат може надати седативну дію, наприклад, занурити людини в сон або змусити втратити свідомість. При додаванні в таку суміш інших ліків може настати смерть.

Порталу TMZ раніше вдалося отримати знімок страв і напоїв, які Вітні замовила собі в номер до трагедії. Це гамбургер, картопля фрі, бутерброди з індичкою, банка пива Heineken і келих шампанського.

На знімку келих порожній, але, очевидно, його наповнювали, стверджують джерела видання. Згідно з ними, Х'юстон підкріпилася гамбургером з картоплею фрі і шампанським, а бутерброди і решту харчів захопила з собою у ванну кімнату, щоб уже там завершити трапезу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон могли убити - ЗМІ

За даними ЗМІ, першим, хто виявив загиблу Вітні Х'юстон у ванній кімнаті, була її тітка Мері Джонс. Жінка підготувала вечірню сукню для своєї племінниці і чекала її виходу з ванної. Але тієї довго не було, і вона стривожилася. Саме Мері Джонс витягла Х'юстон з води і почала надавати їй першу медичну допомогу.

Тіло Вітні Х'юстон, яка померла 11 лютого в 15:55, видали родині після розтину і воно вже доставлено в штат Нью-Джерсі на Східному узбережжі США. Свій літак для переправлення тіла надав відомий актор і продюсер Тайлер Перрі. Він, за даними журналу Forbes, є найбільш високооплачуваним діячем шоу-бізнесу в США з річним заробітком 130 млн доларів. Перрі запропонував допомогу рідним і близьким співачки, як тільки дізнався про її смерть.

Зараз ви читаєте новину «Перед смертю Вітні Х'юстон їла гамбургер і пила шампанське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути