середа, 15 лютого 2012 16:15

Лікарів померлої Вітні Х'юстон вирішили допитати

Лікарів померлої Вітні Х'юстон вирішили допитати

Лікарів померлої 12 лютого американської співачки Вітні Х'юстон допитають щодо ліків, знайдених в номері її готелю, повідомляє у вівторок, 14 лютого, The Sun з посиланням на власні джерела.

Слідство у першу чергу цікавить, як саме препарати потрапили до Х'юстон, і чи співпадуть назви ліків, знайдені в кімнаті співачки, з переліком препаратів, зазначених в її медичній книжці. Якщо виявиться, що лікарі співачки виписували їй препарати, не зазначені в медичній картці співачки, на них чекає судовий розгляд.

Вітні Х'юстон померла 11 лютого в Лос-Анджелесі у віці 48 років. Тіло співачки було знайдено у ванній обслуговуючим персоналом готелю. За повідомленнями ЗМІ, Х'юстон повністю перебувала під водою, проте була ще жива. Її смерть констатували прибулі на місце події лікарі швидкої допомоги.

Причина смерті співачки досі не названа. Згідно з даними порталу Radar Online, в організмі Х'юстон виявили сліди заспокійливих лікарських препаратів лоразепам, валіум і ксанакс. Офіційні результати розтину співачки, проте, не опубліковані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього чоловіка Вітні Х'юстон не запросили на похорон співачки

12 лютого тіло Х'юстон було доставлено на її батьківщину в Нью-Джерсі. Похорон відбудеться в суботу, 18 лютого. Як пише The Daily Mail, родина співачки вирішила запросити на церемонію тільки 300 осіб з числа друзів і знайомих співачки.

Зараз ви читаєте новину «Лікарів померлої Вітні Х'юстон вирішили допитати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути