середа, 15 лютого 2012 22:13

Бін Ладен хотів одружитися на Вітні Х'юстон

Бін Ладен хотів одружитися на Вітні Х'юстон

"Терорист номер 1" Усама бін Ладен був великим шанувальником співачки Вітні Х'юстон, яка раптово померла на 48-му році життя.

Про це з посиланням на мемуари колишньої наложниці бін Ладена, французької письменниці та поетеси Коли Буф пише французька газета "Liberation".

За словами Буф, бін Ладен хотів зробити Х'юстон однією зі своїх дружин. Він також збирався подарувати їй особняк в передмісті Хартума.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Х'юстон могли убити - ЗМІ

"Він постійно повторював ім'я Вітні. Казав, яка вона красива, яка прекрасна у неї посмішка, яка вона справжня мусульманка, тільки з мізками, промитими американською культурою і чоловіком Боббі Брауном", - писала Буф в книзі "Щоденник дівчинки, що загубилася", опублікованій ще в 2006 році. Її слова наводить сьогодні агентство Reuters.

Як розповідала Буф, яка жила з бін Ладеном в Марокко в 1996 році, колишній лідер "Аль-Каїди" говорив, що готовий вбити Боббі Брауна.

Нагадаємо, співачка Вітні Х'юстон 11 лютого цього року була знайдена мертвою в готелі, а бін Ладен був знищений американською розвідкою 2 травня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Бін Ладен хотів одружитися на Вітні Х'юстон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути