Ексклюзиви
понеділок, 04 жовтня 2010 14:50

Володимир Кличко привіз кохану до Києва (ФОТО)

Американська акторка Хайден Панеттьєрі несподівано разом з боксером Володимиром Кличком з"явилася на прийомі в Києві. ЇЇ помітили під час акції "Битва за майбутнє" фонду Олени Пінчук "АнтиСНІД", куди також приїхав американський почесний гість, 42-й президент США Білл Клінтон.

Після закінчення заходу на Михайлівській площі Панеттьєрі услід за Клінтоном і всією світською елітою перебралася у фешенебельний готель "Інтерконтиненталь", де їм влаштували пишний прийом.

Коханий акторки Володимир Клічко зустрічав її на вході в готель, звідки пара пройшла в хол, де відбувалася зустріч з екс-президентом США. Відомо, що пара разом з 31 грудня 2009 року і акторка заявляла що переїде в Києв тільки-но Володимир добудує будинок.

Окрім того, акторка говорила, що хоче народити чотирьох дітей і піти з шоу-бізнесу, повністю присвятивши себе домашнім справам.

Раніше з"являлася інформація, що Володимир і Хайден заручились, проте старший брат боксера Віталій це спростував.

Зустрітися і поговорити з Біллом Клінтоном прибули також: Петро Порошенко, Ірена Кільчицька, Ірина Бережна, Еріка, Стас Шурінс, Ольга Цибульська, Тетяна Рамус, Діма Каднай і багато інших знаменитостей.

Точка.net

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко привіз кохану до Києва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути