понеділок, 13 вересня 2010 13:48

Дівчина Володимира Кличка вчить російську мову

Дівчина Володимира Кличка вчить російську мову
Подруга Володимира Кличка, голлівудська актриса Хайден Панеттьєрі, яка відвідала в німецькому Франкфурті поєдинок українця з Семюелем Пітером, розповіла про вивчення російської мови, своє ставлення до боксу і переживання за коханого під час боїв.

"Насправді я знаю лише кілька слів і найпростіших фраз. Але у мене ще є час, щоб грунтовніше підучити мову. А ось Влад англійську знає добре. Він взагалі розумний чоловік і прекрасний боксер. Чому я його навчила? Ха -ха-ха - я вам не скажу.

До знайомства з ним я нічого не знала про бокс. Я взагалі не цікавилася цим видом спорту. Перший бій, на якому я побувала, - поєдинок його старшого брата Віталія з американцем Крісом Арреолою, який відбувся в Лос-Анджелесі у вересні минулого року.

Коли ти бачиш, як на ринг виходить суперник Влада, який хоче заподіяти йому біль, - ці почуття важко передати словами. Чудово пам"ятаю, що попередній бій проходив у березні в Дюссельдорфі, суперником Влада був Едді Чемберс. Правда, переживала я тільки перші два раунди. З третього вже розібралася в перипетіях поєдинку, побачила, що Влад впевнено контролює хід бою. І заспокоїлася", - розповіла Панеттьєрі.

Нагадаємо, що 11 вересня, на стадіоні Комерцбанк Арена в німецькому Франкфурті-на-Майні Володимир Кличко успішно захистив свої титули у важкій вазі за версіями IBF і WBO в поєдинку проти нігерійця Семюеля Пітера.
За матеріалами Блик, Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «Дівчина Володимира Кличка вчить російську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути