понеділок, 13 вересня 2010 11:45

Володимир Кличко назвав імена потенційних суперників

Володимир Кличко назвав імена потенційних суперників
Український боксер-важкоатлет Володимир Кличко, який в ніч з 11 на 12 вересня 2010 захистив чемпіонські титули у двобої з нігерійцем Семюелом Пітером, має намір провести свій наступний бій з англійцем Девідом Хеєм або поляком Томашем Адамеком. Про це повідомляє BBC Sport. Коли планується провести бій, не уточнюється.

Кличко, якому належать звання чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), сказав, що він не вважає Хея досить сильним суперником, але хоче зустрітися з ним, щоб завоювати титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), який належить англійцеві.

За словами тренера Кличка Емануеля Стюарда, в тому випадку, якщо Хей відмовиться від бою з Кличком, суперником українця може стати Адамек.

Хей повинен був зустрітися з Кличком у червні 2009 року, але цей бій зірвався через травму англійського боксера. Згодом сторони кілька разів намагалися домовитися про поєдинок, але не досягли угоди. 13 листопада Хей проведе захист титулу WBA в бою зі своїм співвітчизником Одлі Харрісоном.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко назвав імена потенційних суперників ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути