понеділок, 23 квітня 2012 13:46

Володимир Гришко колекціонує великі автомобілі

Володимир Гришко колекціонує великі автомобілі
Володимир Гришко. Фото: news2000.com.ua

Співаку Володимиру Гришку на день народження подарували американський автомобіль "Б'юік Рів'єра". Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua минулої п'ятниці під час святкування 20-річчя "Українського дому".

"В дитинстві мені дарували пістолети, рогатки, велосипеди і цукерки. Раніше я їх їв багато, а зараз повністю відмовився від солодкого. Батьки знали, що найбільше люблю іграшкові машинки. Мав тоді величезну колекцію. Тепер збираю великі автомобілі. На останній день народження  мені подарували чудовий американський ретро-автомобіль "Бюік-Ревьєра", - сказав він.

"Подарунок зробила чудова людина, меценат, який знає, що люблю такі автомобілі. Коли сів вперше за кермо, відчував, що скинув 40 років. Машина бежево-перламутрового кольору, має просторий салон. На ній катаюся рідко, бо на це не вистачає часу. Гришко — затребуваний артист і співак. Я шаную людей, які мене запрошують, тому більше уваги приділяю світським зустрічам", - додав Володимир Гришко.

Також співак розповів, що дружині дарує свою вірність, а дітям — справжнього тата.

"Дружині дарую свою вірність і любов, а дітям — справжнього батька. Їх не балую, виховую достатньо прискіпливо. Хочу, щоб вони вміли планувати своє майбутнє і досягати висот, як це робив я. Діти приходять на мої концерти, але не хочу, щоб вони стали співаками чи танцюристами. Я втратив багато крові, поки досяг успіху. Своїм дітям такого не побажаю. До того ж хочу, щоб вони цінували своє ім'я, а не ім'я свого батька.  ", - поділився Володимир Гришко.

"Сину Володимиру на день народження подарував телефон. Це був не айфон, а звичайний телефон. Попередній він укайдашив — розбив. А Анні-Стефанії подарував енциклопедію. Вона читає не лише українською і російською, а й англійською", - похвалився співак.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гришко колекціонує великі автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути