пʼятниця, 09 грудня 2011 19:18

Гришко: "З великого сексу я пішов"
24

Фото: Фото: Тарас Подолян

Співак Володимир Гришко більше не виконуватиме оперу. Про це він оголосив 8 грудня, на презентації кліпу на пісню "Потривожила" у столичному ресторані "Маріо".

"Я вже давно хотів, щоб мене крутили на радіо, - каже Володимир. - Але мені постійно казали: Гришко — це не формат, оперним голосом зараз співати не модно. Недавно я поняв, що вони праві. В Україні опера нікому не потрібна. Це чехи і хорвати виховуються на опері. Українцям треба попса".

Співак брав уроки естрадного співу.

"Я не соромлюся того, що тупо брав уроки естрадного співу. Бо естрада — то не опера, там своя школа. Я оперним голосом заставлю співати навіть собаку, бо знаю секрети школи Паваротті. Навіть в Москву літав вчитися співати. Пісню мені допоміг підібрати російський композитор Роман Булгачок. Кліп мені зняли задарма. Зараз такі технології, що навіть на айфон можна кліп зняти. За сюжетом, я самотній мужчина, який живе в достатку і по феншую, але в житті у нього не склалося. На вулиці він зустрічає дівчину, в яку закохується з першого погляду", - поділився співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гришко планує співати гімн на Євро-2012

В оперу повертатися не хоче.

"Я не можу більше слухати режисера-гомусексуала, який вчитиме мене, як обіймати дівчат на сцені. Нічого не маю проти представників нетрадиційної орієнтації, але в опері таких більшість, а я люблю жінок. Хоч з великого сексу я вже пішов. Я в естраді ворогів не маю, а в класиці уже нажив", - розповів Гришко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шубу Гришка пішло 80 соболів

"В опері я зробив усе, що міг. Отримував за спектакль 15-18 тисяч доларів, але пахав, 20 років пахав. А зараз маю не менший гонорар, а співаю 30-40 хвилин", - зазначив Володимир.

Співак випускає альбом "Чужий рай".

Зараз ви читаєте новину «Гришко: "З великого сексу я пішов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі