вівторок, 06 березня 2012 17:30

На розігріві у Гришка співала Ані Лорак
12

Фото: Фото: Тарас Подолян

5 березня у столичному Жовтневому палаці дав свій перший поп-концерт оперний співак Володимир Гришко. Програма мала назву "Бенефіс Володимира Гришка. Новий і цікавий".

У залі немає вільних місць. Два ряди займають жіночки у брючних костюмах. Вони вчителі київських шкіл. Квитки на концерт Гришка їм подарували директор і завуч.

"Я Гришка слухати почала, коли він ще в Америці співав, - каже Наталія Миколаївна, вчитель української мови і літератури однієї з київських шкіл. - На 8 Березня у 2004 році мені син диск Гришка подарував. Опера у його виконанні — щось неймовірне. Але кажуть сьогодні він шансон співатиме. Не знаю, чи до кінця концерту досиджу".

"Я призупиняю свою оперну діяльність. Сьогодні хочу реалізувати себе як артист естрадного жанру, - каже російською співак Володимир Гришко. - Навіть Лучано Паваротті мені казав, що я повинен співати на естраді. Адже так теж можна популяризувати оперу. Хочу протистояти тій естраді, яка заповнила наш ринок і відсунула українського артиста на задвірки. Я не гірше Стаса Михайлова, Лепса і Ваєнги. Я маю намір співати "правильний шансон" - пісні про кохання і вірність, а не про людей позбавлених волі".

На сцену з Гришком виходить співачка Ані Лорак. У сукні-рибці виконує кілька пісень і йде за куліси. У концерті беруть участь кілька танцювальних колективів і Ансамбль пісні і танцю Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «На розігріві у Гришка співала Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути