вівторок, 13 грудня 2011 05:00

Володимир Гришко покинув оперу

Співак 51-річний Володимир Гришко йде з опери. Оголосив про це 8 грудня на презентації кліпу на свою пісню "Потривожила" в столичному ресторані "Маріо".

— Не можу більше слухати режисера-гомосексуала, який учитиме мене, як обіймати дівчат на сцені, — каже Володимир Данилович. — Нічого не маю проти представників нетрадиційної орієнтації, але в опері таких більшість, а я люблю жінок. Хоч із великого сексу вже пішов. В естраді ворогів не маю, а в класиці нажив.

2008-го співак повернувся із США. Виступав у театрі "Метрополітен-опера" в Нью-Йорку.

— В опері я зробив усе, що міг. Отримував за спектакль 15-18 тисяч доларів, але пахав 20 років. Там мені оплачували житло, доки не купив власну квартиру. Але я не можу місяцями жити в Америці. Я там не прижився. Проте своїм друзям і учням кажу: вали звідси у Штати, досягни там чогось і повертайся людиною. Тут, якщо ти не маєш 100 тисяч "зелені" на ротацію, ти ніхто і ніщо. Я вже давно хотів, щоб мене крутили на радіо. Але постійно казали: Гришко — це неформат, оперним голосом зараз співати не модно. Недавно я поняв, що вони праві. В Україні опера нікому не потрібна. Це чехи і хорвати виховуються на опері. Українцям треба попса.

Щоб записати альбом "Чужий рай", співак брав уроки естрадного співу.

— Тепер у мене в жилах тече бензин, а не кров. 95-й чи 98-й. Коли співаю естраду, людей качає, проймає. Співаю не шансон, а музику для дорослих і серйозних людей. Тепер я конкурентоспособний, затребуваний, є в меню.

У новому кліпі Володимир Гришко обіймається з темношкірою моделлю. Співає "Мою душу потревожила случайная прохожая".

— Кліп зняв задарма. За сюжетом, я самотній мужчина, який живе в достатку і по фен-шую, але в житті в нього не склалося. На вулиці він зустрічає дівчину, в яку закохується з першого погляду.

Привітати співака з дебютом прийшли Наталія Валевська, Віталій Козловський і Павло Зібров.

Про те, що піде з опери, Володимир Гришко вже заявляв після повернення в Київ. Але через рік випустив диск "Арії з італійських опер".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гришко покинув оперу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути