вівторок, 20 березня 2012 10:07

Візит Кейт Міддлтон довів до непритомності гвардійця

Візит Кейт Міддлтон довів до непритомності гвардійця

Днями весь світ відзначив День Святого Патріка, національне свято Ірландії. Кейт Міддлтон, дружина принца Вільяма, в рамках цього святкування відвідала ірландську гвардію. Один гвардієць не виніс напруження емоцій від зустрічі і втратив свідомість.

Герцогиня Кембриджська, вона ж Кейт Міддлтон, відвідала Перший піхотний батальйон ірландської гвардії, де вручила військовим три кошики з кущами трилисника.

Гвардійці привітали герцогиню полум'яною промовою: "Ваша королівська високість! Від імені Першого батальйону ірландської гвардії ми вітаємо Вас і бажаємо Вам щасливого Дня Святого Патрика! Ми також дякуємо Вам за трилисники, які Ви нам подарували".

Дружина принца Вільяма стала свідком традиційного параду гвардійців, і саме в цей момент стався нещасний випадок. Один з гвардійців зомлів просто на плацу. Це бачили всі, але зробили вигляд, що нічого не сталося. Можливо, причиною стала сама герцогиня Кембриджська, яка виглядала просто чудово, одягнена в одяг традиційних ірландських кольорів: темно-бірюзову сукню, елегантний шоколадний капелюшок і класичні човники. А можливо, бідний гвардієць не зміг перенести тепла березневого сонця, яке припікало просто в його трикілограмову ведмежу шапку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон не може народити через проблеми зі здоров'ям

Так чи інакше, гвардійця відкачали, а герцогиня вирушила позувати фотографам разом з більш здоровими представниками ірландської гвардії, а потім люб'язно прийняла чарочку шеррі. Однак, щоб не втрачати монаршого обличчя, Кейт лише мило пригубила напій, а не перекинула його зараз.

Зараз ви читаєте новину «Візит Кейт Міддлтон довів до непритомності гвардійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути