вівторок, 10 січня 2012 10:18

Дружину принца Вільяма на прем'єрі фільму Спілберга похвалили модні критики
5

Днями в Лондоні відбулася чергова гучна кінопрем'єра. Свій новий фільм "Бойовий кінь" представляв британській публіці сам Стівен Спілберг. Захід за участю одного з найвпливовіших діячів Голлівуду не могли пропустити члени королівської родини. По червоній килимовій доріжці пройшлися не тільки актори, а й подружжя герцогів Кембриджських.

Її Світлість Кетрін знову заслужила схвалення модних критиків. Вечірня мереживна сукня від Alice Temperley чудово підкреслювала витонченість потенційної королеви.

Вільям же показав себе справжнім джентльменом. Неділя в столиці Британії видалася дощовою, і під час дефіле по килимовій доріжці герцог дбайливо притримував парасольку над головою дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон народить у червні

Варто зазначити, що королівська пара з'явилася на прем'єрі не випадково. Вони представляли на заході в першу чергу благодійний фонд, заснований принцами Вільямом і Гарі.

"Це велика честь для мене, - заявив Спілберг з приводу присутності герцогів Кембриджських на показі. - Вони представляють нову епоху в королівській родині. Минулорічний візит пари в США був одним з найбільш захоплюючих подій. Я дуже радий, що британська прем'єра фільму пройде під знаком допомоги фонду Вільяма і Гаррі, і дуже задоволений тією обставиною, що цей захід відвідали патрони благодійної організації".

Зараз ви читаєте новину «Дружину принца Вільяма на прем'єрі фільму Спілберга похвалили модні критики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути