Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2011 17:10

Кейт Міддлтон визнали найвихованішою знаменитістю

Кейт Міддлтон визнали найвихованішою знаменитістю

Дружина британського принца Вільяма Кейт Міддлтон була визнана найвихованішою знаменитістю нинішнього року. Лідером же антирейтингу виявилася світська левиця і зірка сімейного реаліті-шоу Кім Кардаш'ян.

Під час нещодавнього опитування, крім герцогині Кетрін, яказайняла перший рядок, в список потрапили відомі спортсмени, актори, музиканти та інші відомі персони, які, за висловом одного з авторів ідеї, Елізабет Енн Вінтерс, впродовж 2011 року змогли продемонструвати максимум гідності, честі і поваги.

Красуня леді Кейт протягом усього року демонструвала бездоганну поведінка та манери. Її не раз порівнювали з незабутньої леді Ді в питаннях стилю. Більш того, нещодавно Кейт Міддлтон потрапила ще і в рейтинг найвпливовіших людей року за версією американського журналу Time. До цього видання Harper's Bazaar назвав герцогиню Кетрін "іконою стилю" і законодавицею мод, а журнал People помістив її в список найбільш популярних зірок. Мабуть, цей рік дійсно вдався для Кейт Міддлтон.

Між тим світську левицю і зірку сімейного реаліті-шоу Кім Кардаш'ян поставили в рейтинг найбільш невихованих знаменитостей. Як повідомила все та ж Елізабет Енн Вінтерс, причина в тому, що дівчина продемонструвала неповагу до інституту шлюбу.

Нагадаємо, вона поспішно вийшла заміж за баскетболіста Кріса Хамфріса і потім подала на розлучення з ним лише через 72 дня після весілля. Про причини рішення знаменитості досі ходить безліч чуток. Крім того, репутацію Кім Кардаш'ян підмочили численні скандали, які останнім часом буквально слідують по п'ятах за спекотною брюнеткою. Наприклад, в Мережу потрапило інтимне відео дівчини. Втім, багато західних ЗМІ вважають, що це всього лише "чорний" піар.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон визнали найвихованішою знаменитістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути