Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2012 17:57

Вікторія Боня боїться злодіїв

Вікторія Боня боїться злодіїв
Телеведуча впала у справжню депресію Фото: Дни.Ру

Телеведуча Вікторія Боня, яка в даний час проживає зі своєю сім'єю у Франції, дуже турбується за себе і близьких. Справа в тому, що колишню учасницю "Дому-2" до жаху налякали нічні злодії з заколисливим газом.

Останнім часом теледіва впала у справжню депресію. На Вікторію почали сипатися нещастя. Днями пропала її улюблена кішка. Боня навіть звернулася за допомогою до користувачів твіттера, але тварина поки не знайшлася. Це змушує молоду матусю сумувати, а тут ще не дають спокою домушники.

Зірка написала в своєму Тwitter, що у Франції орудують злочинці. Вони пускають в будинок заколисливий газ і дочиста обкрадають дорогі вілли.

В одній з таких вілл і живе Боня з коханим чоловіком і красунею-донькою, яка, до слова, стала монегаскою. "Ну ось, Анджеліна Летиція стала офіційно монегаскою. Отримали паспорт)", - поділилася радістю молода матуся і тут же повернулася до насущних проблем, які не дають їй спокою.

Дівчина просто в шоці від того, що особливою популярністю у злодіїв користуються вілли росіян. Вікторія дізналася, що сусідній будинок обікрали і такі злочини в райському куточку відбуваються досить часто. Боня страшенно боїться нічних злодіїв, і від цього втратила спокій і сон.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Догляд за дитиною не позначився на фігурі Вікторії Боні

"Мені тут сказали, що в Каннах був напад на велику віллу недалеко від нас. Страшно моторошно. Тут весь час обкрадають вілли. Запускають заколисливий газ поки ви спите, і виносять все. Але ці напали на не сплячих людей! А мені якраз такий сон снився недавно, що до нас залізли. Жах. Щороку обкрадають будинку на півдні від кап фера до ст. Тропе. Найбільш ласі, це росіяни, які привозять з собою всю найкращу ювелірку", - написала Віка в своєму мікроблозі.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Боня боїться злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути