понеділок, 02 квітня 2012 11:22

Вікторія Боня показала свою дочку Анджеліну

Відома телеведуча і новоспечена матуся Вікторія Боня виклала в своєму мікроблозі перші знімки після пологів і показала дочку Анджеліну.

Вікторія Боня продовжує розповідати про своє життя в Монако та Франції численним шанувальникам за допомогою записів у мікроблозі. Так, новоспечена матуся виклала власну фотографію після пологів і повідомила, що побувала в Марселі. Злі язики відразу ж відзначили, що Вікторія дещо поправилася і виглядає втомленою, що не дивно для жінки, яка зовсім нещодавно стала матір'ю.

"Вчора їздили в російське посольство в Марсель, таке гарне місто. Хоча кажуть кримінальний дуже. Зате смачно годують", - розповіла Вікторія Боня, супроводивши запис своїм знімком на фоні яхт, човників і безкрайнього синього неба. Тут же телеведуча виклала першу фотографію дочки Анджеліни. "Рибальський район, а вид запаморочливий! Ми з Анджеліною:)", - підписала знімок Боня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Боня народила дитину мільярдеру

Цей знімок чекали численні шанувальники Вікторії і світські хронікери з нетерпінням. Однак через рожеву ковдрочку, яка лише окреслює дитину, нічого не можна зрозуміти - Боня ревно охороняє своє приватне життя. "А чому я повинна показувати своє особисте життя? Так типу похвалитися? Цікаві ви! Це моє приватне життя, а не публічне", - заявила Вікторія.

Також Боня розповіла, що відзначила два тижні від народження дочки: "Анджеліні сьогодні два тижні. Зовсім велика стала". Між тим телеведуча розповіла про габарити дочки: "Ми народилися зовсім маленькими. 2760 і зріст - 47 см".

А між тим, за деякою інформацією, одне з глянцевих московських видань пропонувало Вікторії Боні за перші знімки Анджеліни 50 тисяч доларів. Нагадаємо, ім'я дочки телеведучої у всіх миттєво стало асоціюватися з багатодітною голлівудською актрисою Анджеліною Джолі.

Однак Вікторія Боня спростувала всі домисли: "Я дуже щаслива, напевно, раніше я навіть і не знала, що таке щастя! Ми вдома, нас виписали, почуваємось чудово! Дочу назвали Анджеліна Летиція, не в честь якихось актрис, а в честь того, що це подарунок від Бога і подарунок - це Янголятко".

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Боня показала свою дочку Анджеліну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути