понеділок, 19 березня 2012 15:35

Вікторія Боня народила дитину мільярдеру

Вікторія Боня народила дитину мільярдеру

Популярна телеведуча і модель Вікторія Боня народила дівчинку в Монако. Вона та її коханий Алекс Смурфіт вже придумали ім'я для малечі.

Радісна новина з'явилася в мікроблозі Вікторії Боні: "17 березня, в 21:10 (за мск) Вікторія Боня народила доньку! Маленька Анджеліна Смурфіт народилася в Ніцці. Віка і малеча почуваються чудово!" Численні шанувальники телеведучої миттєво відреагували на повідомлення тисячами привітань і побажань здоров'я.

"Я вже сьогодні з ранку розмовляла з Алексом. Він розповів, що вага Анджеліни 3500 грамів, а Віка впевнена, що малеча схожа на неї", - поділилася подруга Вікторії Боні Уляна.

Нагадаємо, Вікторія Боня ще під час вагітності прийняла рішення народжувати за кордоном. Навіть на пізніх термінах свого цікавого стану телеведуча не пропускала жодної світської вечірки, демонструючи всім свій сильно кругленький живіт. Примітно, що, як тільки з'явилася інформація про вагітність телеведучої, Боня її відчайдушно заперечувала.

Проте з часом відпиратися стало безглуздо, і тоді Вікторія вивела у світ батька своєї майбутньої дитини. Ним виявився мільярдер Алекс Смурфіт. Зі своїм обранцем, який молодший за неї на шість років, Боня познайомилася на вечірці в Монако. Через два роки після тієї зустрічі ірландський промисловець Смурфіт вирішив поєднатися зі своєю подругою законним шлюбом. Однак так точно невідомо, чи вийшла Вікторія заміж. Родині Алекса належить компанія Smurfit Kappa Group, яка є найбільшим в Європі виробником паперової упаковки і гофрокартону.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Екс-учасниця "Дому-2" показала в Playboy маленькі груди

Уже будучи в Монако, куди Вікторія і Алекс відлетіли ще в січні, телеведуча заявила, що, можливо, залишиться жити в Монако назавжди.

"Я дуже сподіваюся на це! Хоча звичайно, я більше люблю Росію - зокрема, Москву. Але якщо вийде так, що залишуся в Монако, то я стану найщасливішою людиною на світі! Адже на півдні Франції зовсім інший клімат, обстановка для нас дуже спокійна", - пояснювала своє рішення Боня.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Боня народила дитину мільярдеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути