четвер, 08 листопада 2012 11:40

Victoria's Secret: на подіум вийшли молоді мами, цукерки та груди за $2,5 млн
40

Адріана Ліма народила два місяці тому
Фото: Фото: Reuters
Алессандра Амбросіо народила півроку тому
Алессандра Амбросіо в fantasy bra вартістю в 2,5 мільйона доларів
Адріана Ліма

У Нью-Йорку пройшло казкове фешн-шоу. За традицією, на початку листопада модний бренд Victoria's Secret провів у Нью-Йорку модний показ найрозкішніших моделей спідньої білизни. Представляли гламурні бра і панталончики топ-моделі, відомі як "ангели".

У цьому році красуні влаштували на подіумі щось на зразок змагання, у кого крила крутіше. Наприклад, у Міранди Керр були розкішні, що нагадують лебедині. Даутцен Крез дефілювала з чорними крилами і в дуже симпатичному корсеті в футуристичному стилі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Алессандра Амбросіо поміряла ліфчик за $2,5 млн

Адріана Ліма була без крил, зате в розкішному червоному каптані, шкіряному бра і з циліндром у руках. Найромантичнішою дівчиною показу виявилася Алессандра Амбросіо. У цьому році бразилійка представляла розкішний floral fantasy bra вартістю в 2,5 мільйона доларів, так що їй дісталися ефектні крила у вигляді рожевих орхідей.

Поки дівчата дефілювали, за музичний супровід відповідала R'n'B-зірка Ріанна, Джастін Бібер і Бруно Марс.

Перед початком показу керівництво компанії не забуло зробити невелику заяву. Боси подякували публіці за увагу до модного шоу і уточнили, що компанія Victoria's Secret, як і канал CBS, що транслює модне шоу, пожертвували певні грошові суми в фонд надання допомоги постраждалим від урагану Сенді.

Зараз ви читаєте новину «Victoria's Secret: на подіум вийшли молоді мами, цукерки та груди за $2,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути