четвер, 18 жовтня 2012 16:05

Алессандра Амбросіо поміряла ліфчик за $2,5 млн

Відома модель Алессандра Амбросіо показала бюстгальтер, прикрашений золотом і коштовним камінням. Предмет спідньої білизни вартує "всього лише" 2,5 мільйона доларів.

Бренд спідньої білизни зі світовим ім'ям Victoria's Secret оприлюднив новий "дорогоцінний" бюстгальтер. Презентувала його відома модель Алессандра Амбросіо. Ліфчик, вартість якого становить 2,5 мільйона доларів, створений лондонською ювелірною компанією London Jewelers. Цей унікальний предмет жіночої білизни отримав назву Floral Fantasy Bra Gift Set.

Дорогоцінний витвір ювелірного мистецтва прикрашають більше п'яти тисяч дорогоцінних каменів - діамантів, сапфірів, рубінів і аметистів, а також 18-каратне жовте і рожеве золото. Бюстгальтер прикрашений двома алмазними квітками-шпильками, а також квіткою, який включає в себе 12,5 - і 20-каратні алмази.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міранда Керр одягне на себе бюстгальтер за $2,5 млн

Коли Алессандра Амбросіо дізналася, що саме їй доручено презентувати настільки дорогий предмет жіночого туалету, вона була неймовірно щаслива. "Мені просто хотілося закричати! Але я збрешу, якщо скажу, що я зовсім не хвилювалася. Я була абсолютно занурена в материнство", - розповіла топ-модель. Справа в тому, що недавно у манекенниці народилася друга дитина.

Для широкої публіки "дорогоцінний" ліфчик покажуть лише на початку листопада. Саме тоді відбудеться традиційно шоу Victoria's Secret. Нагадаємо, в минулому році бюстгальтер, інкрустований золотом і коштовним камінням, показувала на подіумі інша відома модель, дружина популярного голлівудського актора Орландо Блума Міранда Керр.

Цікаво, що торішній ліфчик також коштував 2,5 мільйона доларів. Він був інкрустований жовтими діамантами і перлами. Цей предмет туалету входив в лінійку Very Sexy Fantasy Bra. Ця лінія бюстгальтерів, прикрашених дорогоцінними каменями і металами, існує вже 14 років. Примітно, що за цей час жоден комплект не був куплений.

Зараз ви читаєте новину «Алессандра Амбросіо поміряла ліфчик за $2,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути