понеділок, 23 січня 2012 17:14

Вагітна Алессандра Амбросіо востаннє вийшла на подіум
11

Алессандра Амбросіо зараз знаходиться на другому триместрі вагітності. Однак це зовсім не заважає їй продовжувати активну роботу. Зрозуміло, для реклами спідньої білизни вона не позує, але дефіле по подіуму - це запросто.

У Сан-Пауло завершується традиційний Бразильський тиждень моди. І в рамках модного шоу Colcci Алессандра продемонструвала кілька симпатичних вбрань. Звичайно, для майбутньої матусі підібрали вбрання, котре злегка приховує її округлі форми. Але сама модель, навпаки, намагалася зробити акцент на своїй вагітності.

Треба сказати, в рядах глядачів перебувала серйозна підтримка дівчини в особі голлівудського актора Ештона Катчера. Ештон і Алессандра мило посміхалися один одному під час дефіле, і в якийсь момент дівчина навіть запросила хлопця скласти їй компанію на подіумі. Що зовсім не дивно - в червні минулого року Катчер і Амбросіо разом працювали над дуже пікантною фотосесією для Colcci.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На фігурі Алессандри Амбросіо немає жодного зайвого кілограму

Тим часом в деяких таблоїдах з'явилося повідомлення, що це дефіле, можливо, стало останнім для красуні-бразилійки. Принаймні в цьому році. Після пологів Алессандра планує зробити тривалу перерву в кар'єрі. Недарма, ледь залишивши подіум, Амбросіо написала у своєму Twitter: "Готова веселитися до упаду зі своїми дівчатками!".

Нагадаємо, про свою другу вагітність дівчина дізналася у вересні. Вона дещо переживала, адже вона мала приймати участь у щорічному шоу Victoria's Secret's.

"Коли я тільки дізналася, що вагітна, я подумала: "Боже, я не зможу брати участь в шоу"", - розповіла модель в інтерв'ю Us Weekly. Від керівництва Victoria's Secret's Амбросіо тримала в секреті свій цікавий стан, сказала лише, що трохи поправилася.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Алессандра Амбросіо востаннє вийшла на подіум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути