четвер, 20 жовтня 2011 12:30

Міранда Керр одягне на себе бюстгальтер за $2,5 млн
5

Фото: Фото: Reuters

Міранда Керр представила в Нью-Йорку бюстгальтер вартістю $2,5 мільйона, інкрустований діамантами, який модель одягне на майбутній модний показ Victoria's Secret's.

28-річна красуня цього року була обрана кампанією, щоб представляти бюстгальтер Treasure Fantasy Bra. Сьогодні ж Керр представила найдорожчу модель з усієї колекції в чудовій рожевій сукні Майкла Корса, за допомогою якої модель продемонструвала свою прекрасну фігуру і приголомшливо довгі ноги, пише The Daily Mail.

Крім того, модель рекламувала дорогоцінний бюстгальтер сьогодні вранці на програмі Fox and Friends.

Бра, який Міранда продемонструє на модному показі 29 листопада, розроблявся лондонськими ювелірами. На предмет мистецтва було витрачено 500 годин і 3400 дорогоцінних каменів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Довгі ноги Міранди Керр прикрасили нову рекламну кампанію

"Це така честь для мене одягнути цей бюстгальтер. Це воістину художня робота. Це просто приголомшливо, відчуваєш себе немов русалочка. Однак я не можу повірити, що ношу на своїх грудях $2,5 мільйона", - розповіла модель в інтерв'ю журналу People.

Дружина Орландо Блума також поділилася, яким чином підтримує свою форму.

"В основному я займаюся йогою вже більше 10 років. І це дійсно працює для мене. Я їм здорову їжу і дбаю про себе зсередини", - зізналася модель.

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр одягне на себе бюстгальтер за $2,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути