понеділок, 10 жовтня 2011 18:13

Міранда Керр із задоволенням оголюється
5

Вагітність і пологи практично ніяк не позначилися на фігурі австралійської топ-моделі Міранди Керр. У чому ще раз переконуються читачі австралійського видання Harper's Bazaar. Дівчина оголилася для глянцю, продемонструвавши досконале тіло.

Вже зовсім скоро Міранді доведеться продемонструвати свої принади на щорічному шоу Victoria's Secret. Але Керр вирішила поквапитися і переконати своїх прихильників в тому, що її фігура залишилась без змін.

Топ-модель позувала на ліжку з рушником на голові і в туфельках на шпильках від Dolce&Gabbana. Ось і все її "вбрання", якщо не рахувати ювелірні прикраси від Cartier і Bulgari.

Як нагадують таблоїди, останнім часом Міранда з задоволенням оголюється. Так, на Паризькому тижні моди в рамках показу John Galliano вона дефілювала у відвертому вбранні без бюстгальтера. Але модель запевняє, що вона поки годує грудьми свого малюка Флінна.

Модель також ще раз згадала про процес пологів. "Він підтримував мене кожну секунду, - розповідає Міранда про свого дбайливого чоловіка. - Я навіть не відпускала його в туалет ... йому доводилося пісяти в пляшку".

У супровідному інтерв'ю журналу Керр ще раз зауважила, що народження дитини - це чудово: "Це найкраща річ, яку я коли-небудь робила. Материнство змінює всі перспективи. Крім того, ти починаєш відчувати себе більш комфортно у власному тілі".

Крім кар'єри в модельному бізнесі зірка не проти зніматися в кіно, як її чоловік актор Орландо Блум (Orlando Bloom). "Якби хтось запропонував мені цікаву роль, я б не відмовилася. Однак кар'єра актриси - це не те, про що я зараз думаю".

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр із задоволенням оголюється». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути