пʼятниця, 06 квітня 2012 10:34

Міранду Керр з сином Флінном назвали "найкрасивішими"

Автор: Фото: WHO
 

Відома модель Міранда Керр та її однорічний первісток Флінн очолили рейтинг "Найкрасивіших людей - 2012" за версією австралійського видання WHO.

Заради такого титулу Міранда погодилася знятися з Флінном для обкладинки журналу. І між іншим, це перша фотосесія 15-місячного хлопчика. Ну звичайно, знімків малюка, зроблених папараці, в Мережі десятки. Але офіційно хлопець позує вперше.

Що цікаво, батько сімейства Орандо Блум у фотосесії участі не приймав. Адже Орландо британець, а мова йде про уродженців Австралії.

Як зауважила в супровідному інтерв'ю сама Міранда, яка є одним з найбільш відомих "янголів" Victoria's Secret, зараз її кар'єра на піку. Адже незадовго до появи первістка подумувала про завершення роботи в модельному бізнесі. Втім, Керр зрозуміла, що у неї вистачить сил поєднувати турботу про сина з кар'єрою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міранда Керр не перестає дивувати своєю стрункою фігурою

"Раніше я працювала по 18 годин на день, - каже 28-річна топ-модель. - Але тепер темп сповільнився, і я можу присвятити велику частину часу Флінну. У першу чергу я дружина і мати. А робота... Про роботу я думаю тепер не так часто".

"Флінн для мене як промінчик сонця. Він дійсно чарівний, прекрасний хлопчик. Часом у нього буває дуже хитрий погляд, і мені це подобається. Він дуже схожий на мене".

Зараз ви читаєте новину «Міранду Керр з сином Флінном назвали "найкрасивішими"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути