середа, 30 листопада 2011 16:55

Син Міранди Керр та Орландо Блума стає копією батька
6

Днями папараці зустріли Міранду Керр в компанії своєї подруги Лілі Олдрідж в аеропорту Нью-Йорка. Модель прилетіла у Велике Яблуко зі своїм 7-місячним сином Флінном.

Він народжений, щоб бути серцеїдом. Точно так само, як і його тато. Тому немає нічого дивного в тому, що Лілі Олдрідж не втрималася і приголубила маленького красеня Флінна. Модель вся світилася від щастя, коли гладила хлопчика по шиї, пише The Daily Mail.

Флінн був одягнений у дуже милу сіру шапочку, білий шерстяний джемпер, зелені штани і в смугасті різноколірні шкарпетки.

Міранда виглядала дуже просто в зеленому вільному светрі, чорних шкіряних легінсах і в такого ж кольору балетках. 28-річна модель дуже ніжно і дбайливо притискала до себе свого сина.

ФОТОРЕПОРТАЖ: 10-місячний син Міранди Керр став дуже допитливим

Видання наголошує, що хлопчик стає точною копією свого батька актора Орландо Блума. Особливо в деяких ракурсах, як його сфотографували папараці.

Приїзд Міранди в Нью-Йорк відбувся всього за два дні до виходу в ефір американських каналів щорічного модного шоу Victoria's Secret.

Проте сама модель в інтерв'ю New York Magazine зізналася, що незважаючи на те, що вона зведена в такий високий статус, як ангел Victoria's Secret, вона не відчуває, що чимось відрізняється від інших жінок і не відчуває, що заслужила приєднатися до компанії моделей Victoria's Secret.

"Я тільки пам'ятаю, як я вперше зустріла Адріану (Ліму - ред.). Вона була така гарна. Я подумала: "Чому вони хочуть мене? Я маю на увазі, подивіться на неї. Вона прекрасна". А потім я зустріла Хайді і Жизель і подумала: "Що я тут роблю?", - розповіла Міранда.

Зараз ви читаєте новину «Син Міранди Керр та Орландо Блума стає копією батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути