середа, 26 жовтня 2011 12:15

10-місячний син Міранди Керр став дуже допитливим

Син Орландо Блума і Міранди Керр Флінн став дуже допитливою дитиною, пише The Daily Mail.

10-місячний хлопчик зі своєю знаменитою матір'ю був помічений вчора в Нью-Йорку. Малюк не давав Міранді зосередитися на розмові з друзями, так як постійно намагався вихопити сонячні окуляри з рук матері. Натомість модель почала лоскотати сина і вони обидва весело сміялися.

Міранда, як завжди, виглядала приголомшливо у вузьких джинсах, стильній блузці та напівчобітках, зазначає видання. Волосся дівчина зібрала в простій хвіст, а на обличчі було мінімум макіяжу. Маленький Флінн в свою чергу виглядав просто чарівно у смугастому комбінезоні.

Прогулянку з сином модель влаштувала відразу після зйомок для різдвяного каталогу Victoria's Secret, де вона продемонструвала свого йоркширського тер'єра Френкі.

Міранда, яка одружена з актором Орландо Блумом, після народження сина Флінна перервала відносини з брендом на рік.

Після повернення модель отримала від Victoria's Secret особливий вітальний подарунок - можливість вийти на подіум майбутнього модного показу в бюстгальтері вартістю $2,5 млн.

Модель позувала в бюстгальтері Treasure Fantasy Bra, але незважаючи на її ідеальну фігуру, всі погляди були спрямовані на бездоганні діаманти, зазначає видання.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Міранда Керр із задоволенням оголюється

Бра був створений ювелірною компанією London Jewelers і нараховує майже 3400 дорогоцінних каменів, що складаються з 142 каратів жовтих і білих діамантів, перлів, огранованих цитринів і аквамаринів. По центру бюстгальтер прикрашений двома 14-каратними жовтими діамантами і двома 8-каратними білими.

"Це було чудово мати трохи вільного часу, коли я була вагітна і коли я була з Флінном. Але тепер я повернулася і відчуваю себе чудово", - зізналася модель.

На модному показі, який відбудеться в листопаді, з'являться Алессандра Амбросіо, Розі Хантінгтон-Вайтлі, Шанель Іман, Лілі Дональдсон, Кароліна Куркова, Кендіс Свейнпол і Адріана Ліма.

Зараз ви читаєте новину «10-місячний син Міранди Керр став дуже допитливим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути